Jaap de Raat

Photography, interlacing digital techniques with artisanal and historical processes, as sustainable as possible

flyer 9x9

Hallo allemaal,

Op 9 september exposeer ik samen met Ellen, Karin, Saskia en Welmoed in het atrium van het Stadsbouwhuis (waar we allen onze werkplek hebben/ hadden) de uitkomst van ons “beeldonderzoek” naar het dagthema 9×9 van Leiden European City of Science 2022. Een wetenschapsfestival van 365 dagen in Leiden. Meer lezen: https://leiden2022.nl/activiteiten/tentoonstelling-9×9-verbeeld

Ik nodig je graag uit om 12.09 u. een 9×9 sandwich te komen eten en ons werk te komen bekijken: hoofdingang Langegracht 72 van het Stadsbouwhuis in Leiden. Mogelijk is dat voor jou een lastig tijdstip, je kunt elke dag (tot en met eind Kunstroute op 25 sept) tussen 10 en 17 uur binnenwandelen om even te kijken.

Reserveer ook alvast de data van de Leidse Kunstroute in je agenda: za 24 en zo 25 sept. van 12.00 u. tot 18.00 u. Mijn werk is dan te zien in het atrium (zie boven) en in/ rond mijn werkplek (ruimte 008) in het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 in Leiden. Ik laat je natuurlijk graag wat van mijn nieuwe en nieuwste werk zien.

Tijdens het verhuizen naar het Stadsbouwhuis vond ik destijds bij het afval dat was achtergelaten een enorme lap kunststof reclamedoek van de Leidse Stadsbank. Het spul bleek herbruikbaar en ik heb er een kleine serie kleurige pigment transfers op kunnen maken: Her Helpers Voice. Een eerbetoon aan de mensen die Niki de Saint Phalle hielpen bij het maken van haar Tarotgarden in Toscane in Italië.

Tot ziens op de Langegracht!

Jaap de Raat

 PDF gew.Tekst ARS KIS